Gulvteknik

Gulvteknik er måden hvorpå de enkelteprocesser udføres helt ned i detaljen. Der fokuseres her mere på detaljeringsgraden og arbejdsmetoden hvormed gulvarbejdet bliver udført. Vi ser mange guvlprojekter der ikke gør brug af de rette kompetencer og teknik til at få gulvarbejdet udført håndværksmæssigt korrekt.  
Hvilken teknik der skal anvendes til hver enkelt gulvtype er forskelligDe mange individuelle gulvbehandling skal håndteres på hver sin måde, og det gælder de forskellige gulvprocesser som det gennemgår i et   livsforløb. Det kan være:
 • Gulvlægning
 • Gulvunderlag
 • Undergulv
 • Efterbehandling
 • Gulvrengøring
 • Gulvpleje
 • Gulvvedligeholdelse

Kvalitetssikring og tilgangen til arbejdet med hvert enkelt gulv skal helst gå op i en højere enhed. Hvor kundens ønsker og behov bliver tilgodeset bedst muligt.

Moderne gulvudstyr

Vi har de rette gulvmaskiner, rekvisitter og gulvudstyr. Alle opgaver indenfor moderne gulvopgaver kræver gulvarbejde med nyeste teknologi. Når et gulvfirma som vi lægger vægt på kvalitet, så kommer vi ikke uden om moderne gulvslibemaskiner og gulvudstyr. Det er simpelthen en forudsætning for at gulvarbejde kan udføres på en forsvarlig måde og håndværksmæssig korrekt.

Gulvrestaurering

Med hovedvægten lagt på gulvafslibning, gulvafhøvling, gulvrenovering, gulvlægning, gulvrestaurering og gulvreparation, så benyttes det mest moderne udstyr. For det første giver det en kvalitetssikring og for det andet er det en effektiviserings proces som virkelig kan mærkes. Vi plejer at sige, at et sundt og naturligt mix af ny teknologi og gamle håndværksmæssige traditioner er bedst. Og derfor benytter vi ,til løsning af vores mange gulvopgaver, sund fornuft. Det vil sige gulvløsninger med baggrund i den nyeste gulvteknik, blandet med mange års erfaring og knowhow.

 Gulvlægning

Gulvlægning er en del af de mange kompetencer som en gulvmand har. Herunder afslibning og afhøvling af træ og trægulve. Afslibning af trægulve kan virkelig peppe en stue op, så den næsten er helt ukendelig. Det er ikke altid man behøver at maler vægge og loft, for et nyafslebet trægulv gør det i sig selv.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *